Inwestowanie
Inwestowanie
Hejcia, czy może inwestujecie jakoś pieniążki? Jeśli tak, to w jaki sposób? Dodam, że tak naprawdę ja sama co nieco zerkam na ten temat ale wydaje mi się, że nadal wiem za mało. Bo w końcu wycena funduszy inwestycyjnych to nie znowu taka prosta sprawa i sama się za to zabierać nie mogę.
Re: Inwestowanie
No dobra jak już mowa o inwestowaniu to chciałabym się mnie więcej dowiedzieć na temat inwestowania. Bo jednak mimo wszystko warto nieco więcej na ten temat dowiedzieć się zanim zaczniemy działać. I tak też między innymi natrafiłam na fundusz generali investments tfi I tak też myślę, że to bardzo dobra forma inwestowania jest.
Jestem zdania, że nie warto jest trzymać pieniądze. Warto jest inwestować je, aby było ich coraz więcej. Według mnie, na początek dobra jest lokata bankowa, którą w ofercie ma chociażby generali invesments. Na stronie firmy jest wiele informacji na temat wielu inwestycji, więc warto tutaj zaglądać, aby się doedukować w tym temacie.
Zastanawiamy się nad produkcją suplementów diety. To podobno może być teraz bardzo dochodowe. Dlatego zastanawiam się nad skorzystaniem z oferty bo kapsułki żelatynowe tantus/pl/oferta/kapsulkowanie/ są teraz na czasie. Teraz wiele osób z suplementow korzysta więc mogło by się to udać.Ktos z was korzystał z ich oferty ?
@Vitka myślę, ze idziecie w dobrym kierunku, taki biznes związany z produkcją suplementów ma ogromne szanse na powodzenie. na pewno przyda Wam się namiar na firmę Oqema oqema/pl/. Oni specjalizują się przede wszystkim w dystrybucji oraz imporcie surowców chemicznych, które wchodzą w skład gotowych już produktów. Świetna jakość, rozsądne ceny, terminowa realizacja zamówień.
Sposobów inwestowania jest wiele. wszystko zależy od tego jak wysokim kapitałem dysponujemy
jeśli jest to większa kwota to według mnie inwestycja w apartamenty będzie najlepszym wyborem. Warto szukać takich nieruchomości w popularnych turystycznie miejscowościach jak np w Mikołajkach. Tu warto zapoznać się z oferta dewelopera Pratum 

Można pomyśleć o inwestowaniu w elektromobilność. Auta czy hulajnogi elektryczne to przyszłość każdego dużego miasta. Jadąc hulajnogą, nie trzeba stać w korkach i nie szkodzi się środowisku. Nie każdy wie, że na zakup „elektryka” można otrzymać dofinansowanie. Dodatkowo firmy mogą inwestować w ogólnodostępne stacje ładowania, których wciąż brakuje. Jak to zrobić, tutaj opisano https://eon.pl/dla-biznesu/firmy-i-inst ... -rewolucja .