System alarmowy do domu

Awatar użytkownika
Felider

System alarmowy do domu

Post autor: Felider »

Hej, szukam firmy, która zajmie się montażem systemu alarmowego w moim domu. Znacie jakąś dobrą firmę? Osobiście wczoraj szukałem trochę w internecie i znalazłem tą stronkę https://www.instalproject.pl/systemy-alarmowe/ . Co o niej sądzicie? Korzystał ktoś już z ich usług? Wyglądają na profesjonalistów. Dajcie znać co sądzicie na ten temat.
I już przynajmniej w zakamarkach własnego umysłu, każdy człowiek ma prawo, by go zostawiono w spokoju i nie zaglądano do środka.
WioLka34

Re: System alarmowy do domu

Post autor: WioLka34 »

System alarmowy w domu to bardzo przydatna rzecz, ponieważ niestety w dzisiejszych czasach przestępczość jest dość wysoka. My też niedługo będziemy musieli o tym pomyśleć, bo akurat chcemy rozpocząć budowę domu. Póki co szukamy odpowiedniego projektu domu i trafiłam na fajną promocję w MGProjekt - mgprojekt/com/pl/aktualnosci/dodatki-do-projektu-domu/ Z projektem domu oferowany jest także projekt altany czy ogrodzenia, więc już nie będziemy musieli sami się o to martwić.
Stajl

Post autor: Stajl »

Hejka,
a zobacz tutaj: kompleksmedia/pl/monitoring,c183.html - taki monitoring mozesz przeciez zaprojektowac i zrobic sobie samodzielnie. Potrzebujesz minimum 4 kamery (wiadomo, im wiecej tym lepiej, ale 4 to minimum), jakies lepsze, dzialajace rowniez w nocy + z detekcja ruchu. Do tego - rejestrator z dyskiem twardym - pojemnosc zalezna od tego, ile dni chcesz przechowywac nagrania. No i tyle praktycznie:) Po co komus za to placic??
klamra

Post autor: klamra »

Zadbaj koniecznie o bezpieczeństwo w swoim domu. Najlepszym rozwiązaniem jest moim zdaniem monitoring. W jego montażu pomoże Tobie firma elektryczna szczecin anluks/pl/firma . Skontaktuj się z tą firmą w tej sprawie, ja jestem z nich bardzo zadowolona.
olka

Post autor: olka »

W zasadzie ja mam problem z tym, żeby w dużej mierze kupić odpowiednie alarmy bydgoszcz , ale myślę, że z czasem jakoś się dostroję i nie będzie źle. Widzicie, mimo wszystko każdy ma w sobie jakieś tam problemy i dlatego wydaje mi się, że nie będzie wcale nic dziwnego, jeśli sobie poradzimy. Dlatego jeśli macie odpowiednie namiary, ja poproszę info. Mi to się przyda na pewno.
Krasnek

Post autor: Krasnek »

Mój mąż chciał sam we własnym zakresie zakładać alarm w naszym domu. Jednak lepiej moim zdaniem zlecić to zadanie profesjonalistom https://electrosystems.pl/ . Firma z powodzeniem działa na rynku w swojej branży, ma wielu zadowolonych klientów oraz konkurencyjne ceny. A do tego kompleksowo mogą zająć się zarówno alarmem, jak i monitoringiem oraz elektryką.
nuber

Post autor: nuber »

System alarmowy zapewni Twojej rodzinie bezpieczeństwo, ale także uchroni dom przed złodziejami gdy nikogo nie będzie w domu. Warto zadbać też o to, aby dom był inteligentny - będzie się w nim wygodniej żyło. Pod adresem: https://www.go-safety.pl/inteligentny_dom znalazłem firmę, która ma w swojej ofercie rozwiązania dla domu inteligentnego.
ODPOWIEDZ