Jedzenie na mieście
Jedzenie na mieście
Lubicie polską kuchnię oficerską? Jeżeli tak to koniecznie zajrzyjcie do Restauracji u Wieniawy w mieście Warszawa jeżeli jeszcze nie mieliście okazji. Oprócz znakomitych dań głównych możecie spróbować nieziemskich przystawek. Uwielbiam naszą tradycyjną polską kuchnię ale w tamtym wydaniu jest jeszcze lepsza.
Re: Jedzenie na mieście
Nie jem na mieście za często. Wolę zamówić sobie swojskie wędliny z smakidolinyzielawy/pl/ i przygotowac coś smacznego w domu. Na mieście jem średnio raz na pół roku. Zupełnie mnie do tego nie ciągnie. Gotowanie w domu sprawia mi ogromną przyjemność.
Ja na mieście jem często ale też i gotuję dużo sama w domu. Tutaj gerlach/pl/jak-ugotowac-ziemniaki macie porady dotyczące gotowania i potraw, jak zaczynacie swoją przygodę w kuchni to na pewno się wam one przydadzą. Zobaczcie sami.
Owszem, mi się też zdarza, ale raczej wolę domowe gotowanie i na przykład olej do picia . Nie wiem, to dla mnie jakoś takie klasyczne rozwiązanie, ale każdy ma jakieś pomysły o tym, co ma być, a co nie. Jednak zdrowie nie jest takie łatwe i skomplikowane, ale warto o siebie zadbać.
Też lubię raz na jakiś czas zjeść coś poza domem
najchętniej odwiedzam restauracje serwujące kuchnię japońską, zwłaszcza sushi
jeśli chodzi o Wrocław to na pewno warto wybrać się do sushicorner/pl/. Rozbudowana karta dań, miła obsługa a do tego rozsądne ceny. Można wybrać się do restauracji lub zamówić zestaw z dostawą do domu czy biura