Okna do domu
Okna do domu
Kupiłem dom ale jest sporo rzeczy do zrobienia w tym stolarka okienna i drzwiowa. W związku z tym szukam solidnego producenta który ma ciekawą ofertę. Na chwilę obecną skłaniam się ku ofercie drutex/pl/ Po pierwsze jest lider w produkcji stolarki a po drugie jest polską firmą więc wspieram swoich i mam gwarancję wsparcia na miejscu. Jest to dobre rozwiązanie według was?
Re: Okna do domu
Jeśli nie wiesz na jaką firmę się zdecydować, to koniecznie zerknij na ofertę firmy internorm. Mają bardzo duży wybór okien. Polecam Ci również ich artykuły dotyczące remontów, budownictwa, a szczególnie okien internorm/com/pl-pl/blog/przeglad-wpisow/artykuly/okna-do-klasycznych-rezydencji . Myślę, że jak zgłębisz wiedzę w tym temacie, to pomoże Ci to podjąć decyzję.
-
A czy ktoś decydował się na okna aluminiowe? Słyszałem wiele pozytywnych opinii min. że są wytrzymalsze na działania zewnętrzne . Znalazłem ciekawą ofertę debesto/com/pl/okna/okna-aluminiowe/ i zastanawiam się nad zamówieniem
Można to zrobić online bo na stronie maja kalkulatory do tego przeznaczone.

A jak oceniacie firmę okćnario/pl/ ? Czy ktoś z was może ma jakieś doświadczenie z nimi? Pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy u nich właśnie nie kupić dla siebie okien. Słyszałam, że mają bardzo dobre.... Poza tym można u nich zamówić oka aluminiowe, plastikowe, drewniane, czy drewniano-aluminiowe. Także super.