Okna do domu

jowittaa

Okna do domu

Post autor: jowittaa »

Kupiłem dom ale jest sporo rzeczy do zrobienia w tym stolarka okienna i drzwiowa. W związku z tym szukam solidnego producenta który ma ciekawą ofertę. Na chwilę obecną skłaniam się ku ofercie drutex/pl/ Po pierwsze jest lider w produkcji stolarki a po drugie jest polską firmą więc wspieram swoich i mam gwarancję wsparcia na miejscu. Jest to dobre rozwiązanie według was?
nuber

Re: Okna do domu

Post autor: nuber »

Jeśli nie wiesz na jaką firmę się zdecydować, to koniecznie zerknij na ofertę firmy internorm. Mają bardzo duży wybór okien. Polecam Ci również ich artykuły dotyczące remontów, budownictwa, a szczególnie okien internorm/com/pl-pl/blog/przeglad-wpisow/artykuly/okna-do-klasycznych-rezydencji . Myślę, że jak zgłębisz wiedzę w tym temacie, to pomoże Ci to podjąć decyzję.
RafalCraft

Post autor: RafalCraft »

A czy ktoś decydował się na okna aluminiowe? Słyszałem wiele pozytywnych opinii min. że są wytrzymalsze na działania zewnętrzne . Znalazłem ciekawą ofertę debesto/com/pl/okna/okna-aluminiowe/ i zastanawiam się nad zamówieniem :) Można to zrobić online bo na stronie maja kalkulatory do tego przeznaczone.
gina

Post autor: gina »

A jak oceniacie firmę okćnario/pl/ ? Czy ktoś z was może ma jakieś doświadczenie z nimi? Pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy u nich właśnie nie kupić dla siebie okien. Słyszałam, że mają bardzo dobre.... Poza tym można u nich zamówić oka aluminiowe, plastikowe, drewniane, czy drewniano-aluminiowe. Także super.
ODPOWIEDZ