co na prezent
Re: co na prezent
Mój facet ma niedługo urodziny i zastanawiam się nad tym, co mu kupić. Chciałabym, żeby było to coś, co na długo zapamięta dlatego rozważam przejażdżkę po torze wyścigowym - na przykład przejazd Lamborghini Gallardo po torze w Modlinie: devil-cars/pl/jazda/lamborghini-gallardo/warszawa-modlin . Co sądzicie o takim prezencie?
-
Ja ostatnio tacie na urodziny kupiłam voucher do Auto Spa purebrothers/pl/ i był zachwycony. Bardzo dba o swój samochód więc dla niego idealny prezent.
Ja dla mojej mamy chcę jej na taras zamówić gazowy kominek, tutaj gardenspace/pl/kominki-gazowe-na-taras znalazłem ofertę kominka który ponoć jest wysokiej jakości, bedzie jej długo służył. Mam nadzieję że się ucieszy bo nie raz wspominała że taki chce.
jeśli macie w swoim otoczeniu osoby, które planują zrobić sobie tatuaż i chcecie podarować im coś wyjątkowego to może fajnym pomysłem byłby voucher do studia tatuażu ? mogę Wam nawet polecić super miejsce w Warszawie - studio Jah Love Tattoo ( ul. Wilcza 32). Niesamowity klimat, utalentowani i doświadczeni tatuatorzy, sterylne warunki.